Hageinspirasjon for norske forhold finner du i Norsk Hagetidend

Søker du hageinspirasjon som fungerer for norske forhold? Norsk Hagetidend er landets største hagemagasin, med 135 års fartstid i å dele inspirasjon, kunnskap og hageglede.

Norsk Hagetidend kommer med 10 utgaver i året. Hageinspirasjon beregnet på og tilrettelagt for norske forhold.

Noe for alle hageinteresser

Har du balkong eller en hageparsell, pottehage på trappen eller en tradisjonell hage? Blomsterpryd eller grønnssaksfryd? Vi byr på hele bredden, og alltid tilrettelagt for norske forhold.

Hagebesøk i norske hager over hele landet, hvor hageeierne deler sine erfaringer og hageinspirasjon med leserne.

Bli abonnent

Bli abonnent! Du får abonnement på Norsk Hagetidend ved å bli medlem i Hageselskapet, i tillegg til et et omfattende pakketilbud med hagefokus. Alt til prisen av et bladabonnement!

Alle vil dyrke grønnsaker og mye kan gro på en liten balkong.

Praktisk hagestoff, til inspirasjon for den som vil bygge noe eget.

 

Hagelagene har medlemstilbud gjennom hele året, og presenterer dem i alle utgaver av Hagetidend.

Medlemsfordeler

HAGELAG Vi har hagelag over hele landet med kurs og aktivitetstilbud. Du plasseres i ditt lokale hagelag, men er velkommen i alle andre hagelag du måtte ønske. Hagelaget har nyttig lokalkunnskap om hage og her finner du et felleskap av mennesker som deler dine interesser.

Hagelagene våre har mange kurs og aktivitetstilbud til medlemmene. Her er Gloppen hagelag i sving. Foto Jens Fremming Anderssen

HAGEHJELPEN Våre dyktige fagekspert svarer deg personlig på e-post, på alle hagespørsmål du måtte ha. Legg gjerne ved et bilde, så kan vi hjelpe deg bedre. 

Fagekspertene våre; Snorre, Anne og Mona – Rein, Ron og Gustav besvarer hagespørsmålene dine. Foto Tore Fjeld

HAGEPLANLEGGING Vi har et nettverk av hageplanleggere og hagedesignere over hele landet. I en hage er veien målet, men det kan likevel være veldig nyttig å bygge opp hagen etter en plan. Du får medlemspris på hjelp til hageplanlegging. 

RABATTORDNINGER Du kjøper en rekke hagerelaterte kvalitetsprodukter med rabatt fra våre samarbeidspartnere. 

Velkommen som leser av Norsk Hagetidend og til Hageselskapet!