Boklansering og tips til grønnsaksdyrking I Ålesund bibliotek

Boklansering og tips til grønnsaksdyrking I Ålesund bibliotek

Ålesund bibliotek har invitert Ålesund og omegn hagelag for å holde et kort foredrag om dyrking av grønnsaker mm i forbindelse med en boklansering. MANDAG, den 7. mai 2018, kl. 19.00. Jannecke Hofset vil fortelle litt om hva vi driver med i hagelaget, i tillegg vil hun komme med gode tips til grønnsaksdyrking.

Ålesunds egen Bjørn Vatne slipper ny roman! Velkommen til lansering av “Nullingen av Paul Abel” på Ålesund bibliotek.

“Nullingen av Paul Abel” finner sted i ei framtid der alle er pålagt av staten å ha sin egen kjøkkenhage. Vi har derfor invitert “Ålesund og omegn hagelag” til å ha en liten presentasjon på lanseringen, slik at vi alle er forberedt!
Det blir deretter samtale om boka med Bjørn Vatne og bibliotekar Ingrid Kornstad, og Bjørn vil lese høyt fra boka.
Salg av bøker og signering. Arrangementet er gratis og åpent for alle.
Om boka:
Nordvestlandet, midten av det 21. århundret: Norge har som den eneste nasjonen i verden lyktes i å bygge et nettverk av dyp, kollektiv bevissthet blant sine innbyggere. Marinbiologen Paul Abel hater fremskrittet og er ikke del i nettverket. Da Norge utsettes for et statskupp utført av det øko-politiske partiet Pan-etisk forbund, er han blant de få som unngår å bli hjernevasket.
“Nullingen av Paul Abel” er en roman om å finne sin plass i økosystemet, om kjærlighet, tro og skepsis, og den uovervinnelige kraften i dansefilmer fra 80-tallet.