Dyrkemøtesteder i nærmiljøet:

Dyrkemøtesteder i nærmiljøet:

22. Januar arrangerte Molde Hagelag i samarbeid med Klimafestivalen foredrag av Anne Wold.

Temaet var samlingssteder i nærmiljøet, og Anne fortalte engasjert om hvordan en trist parkeringsplass hadde blitt forvandlet til en møteplass og en dyrkingsplass med og for barn: Barnas Parsell. Dette hadde hun og andre engasjerte i nærområdet fått til nesten uten penger eller utstyr.

Hun ønsket å inspirere til å ta i bruk områder, få oss til å se oss rundt og skape felles møtepunkter. Underveis ble vi utfordret til å snakke i grupper og planlegge ut fra et hypotetisk område. Hva var hindringer? Hvor var mulighetene? Hvem kjente vi som kunne bidra? Og hvilke nøkkelpersoner trengs for å skape et levedyktig prosjekt? Det anbefales å sjekke ut prosjektets Facebook side: Barnas Parsell.

Ta gjerne kontakt med dem dersom du har lyst til å skape noe sammen med andre på en ubrukt plass i ditt eget område. Det trenger ikke å være stort og koste en mengde tid og penger- bare se på Barnas Parsell! Takk til Anne Wold for at hun delte dyrkingsgleden og inspirerte til å ta en ekstra kikk rundt oss for å finne mulighetene.

 

I pausen ble det servert suppe