Hageselskapet Ålesund og omegn hadde 1. kursdag med praktisk arbeid 8. mars 2017

Studiegruppa "Dyrking av grønnsaker og urter. Jordforbedring og kompostering" er nå i full sving. 8. mars var første dagen med praktisk jobbing. Et flott samarbeid med Voksenopplæringen for innvandrere, hageselskapet og Studieforbundet natur og miljø. Jannecke Hofseth som både er lærer ved Voksenopplæringen og sekretær i styret for hageselskapet ledet gruppen på en strålende måte.

IMG_0243IMG_0242

 

Vi er stolt over å kunne fortelle at studiegruppa fungerte kjempefint i lag. Vi var 15 personer som hadde meldt seg på gruppa, 4 innvandrere fra Voksenopplæringen og 2 medlemmer fra styret i hageselskapet. Alle så ut til å kose seg, både med jord mellom fingrene og med det sosiale samværet.

 

IMG_0245IMG_0247

 

 

Kick-off med Kirsty McKinnon hadde gitt oss en fin start med ny kunnskap og inspirasjon. Så her ble det blandet jord, sand og vann.

IMG_0249IMG_0250

Utvalg av litteratur og frø av mange slag var lagt frem og ble ivrig studert av deltakerne.

 

Deltakerne fra Voksenopplæringen hadde laget til med kaffe, te og noe riktig sunt og godt å spise og praten gikk lett mellom alle, til tross for at de fleste ikke kjente hverandre fra før. Så flott også for de som er ivrig for å lære seg norsk.

IMG_0263IMG_0264

 

Og “alle var enig i at det hadde vært en strålende kveld” og en flott måte å feire kvinnedagen på.