Seminar for nye tillitsvalgte i regionen

Seminar for nye tillitsvalgte i regionen

I helga 21. til 22. april var leder og nettansvarlig i region Møre og Romsdal invitert til seminar i hovedkontoret til Det Norske Hageselskap i Sandstuveien 60 A, Oslo. Tema var administrasjon av nettsider og organisasjonsveiledning for tillitsvalgte.

Innledning ved direktør Tove Berg. Kort historikk, organisasjonsoppbygging, administrasjon, prosjekter og aktiviteter.

Avdelingssjef Tron Hirsti viste rundt deltakerne på takterrassen
foto: Liv Voldsund Johanson

foto: Liv Voldsund Johanson

 

14 tillitsvalgte fra 10 forskjellige fylker var til stede under seminaret. Nyttig og hyggelig å treffe andre med lik interesse.

Avdelingssjef Tron Hirsti ledet oss videre i programmet. Vi fikk omvisning i lokalet og på takterrassen og fikk gjennomgang av arbeidsoppgaver som utføres av de 8 ansatte i hageselskapet (7 1/2 årsverk) inklusive utgivelsen av Norsk Hagetidend.

Dagen gikk alt for fort, men vi fikk innføring i medlemsregistrering og “Min side”, gjennomgang av organisjasjonsveiledning med gruppearbeid. Tema om kommunikasjon som blir mer og mer viktig i disse digitaliserte tider. Workshop om hjemmesider med publisering av nyheter og grønn kalender.

foto: Liv Voldsund Johanson
foto: Liv Voldsund Johanson

Til sist fikk vi en flott tur i Ekebergparken. Tron Hirsti viste seg også som en ypperlig guide her og vi var heldig med været. Det hele ble toppet med god middag i Ekebergrestauranten.

Takk for flott gjennomført seminar!