Vårfest hos Eik gartneri 26 april

Hei alle sammen

Vårfest  i drivhuset hos  Mari og Knut Jarle Eik er etter hvert blitt en tradisjon. Årets fest blir torsdag 26. april kl 19.00

Som en artig gimmik oppfordrer vi alle til å pynte seg med sommerhatt – og vi premierer mest kreative hatt med nyttige hageredskap som alle har bruk for.  Arrangementet er åpent for alle, men det er bare dere som er medlemmer som kan handle med 10 % rabatt denne kvelden.

Det er ingen inngangsbillett, men loddsalg med hagerelaterte gevinster.  Vi skåler for våren i fruktsjampagne – serverer litt fingermat, frukt og kake, kaffe og te.

Første post i programmet står gartneren for: presentasjon av årets nyheter i hans sortiment.   Deretter blir det en runde med handel  før vi forsyner oss med med bordets gleder.
Samtidig det blir fortalt litt om hvordan finne ut om en har brunsnegler – og hvordan bekjempe de.  En norsk brunsnegle dukka opp for noen år siden, den kan være snarlik en Iberia-snegle av utseende men har ikke så store “barneflokker” – men den også spiser våre hageplanter. Vi avslutter med loddsalg og kåring av kveldens mest kreative hatt.

Er du eier av en snerten klappstol – så ta med som egen sitteplass!

NB! Vi minner om at fristen for påmelding busstur til Gøteborg er: 1.mai.

Hilsen hagelagets styre