Nytt Hagetidend er underveis!

Aprilutgaven av Hagetidend er her! Det sendes ut til alle våre medlemmer de neste dagene. Det er bare å glede seg!

IMG_4166For å feire våren sender vi ut et ekstra tykt blad, 100 sider. Her finner du en herlig reportasje med Sara Bäckmo, bloggeren som har gjort Skillnadens Trädgård kjent, også i Norge. Hun besøkte nylig Molde hagelag med stor suksess og kommer til Haugesund hagelag 25. april.

Mange mener at blomstererter hører sommeren til, men få går så grundig til verks som Cecilia. Hos henne vokser det blomstererter over hele hagen, både nye og ikke minst gamle, sterkt duftende sorter. For at så mange som mulig skal få nyte dem inviterer hun til festival i juli. De som ikke kan komme, kan kjøpe frø og dyrke fram sine egne planter. Gode råd følger med på kjøpet.

Eirik bor i en blokk like ved motorveien i Oslo. Men det hindrer ham ikke i å dyrke både tomater, poteter, sukkererter og urter. Bak glassveggene på balkongen har han innrettet seg både praktisk og komfortabelt. Du trenger ikke bo i åkeren, selv om du er balkongbonde.

Av innholdet ellers tilbyr vi et besøk hos Astrid Gjertsen, som i en alder av 88 år, fortsatt er aktiv i hagen, Marita viser hvordan du kan formklippe busker, tips til hvordan du kan dyrke duftende middelhavsurter her hjemme, jordskole og mye, mye mer!

Kommer i salg 6. april