Nytt Hagetidend på vei!

Årets første Hagetidend er endelig her! Her kan du blant annet lese om Anders som prioriterer grønne planter framfor møbler i leiligheten og Maria som bruker jordskokk som hekk.

Hageselskapets egen gartner, Marianne, har til sin store glede fått et eget vekstrom i det gamle fyrrommet. Hun forteller om hvordan hun har innredet rommet slik at det skal være mest mulig tilrettelagt for dyrking.

Ekornet er akrobaten som vet å finne godbitene i fuglemateren. Foto: Tonje Waaktaar Gamst.

De utålmodige er allerede i gang med å så. I denne utgaven av Hagetidend finner du mange gode råd og tips om hvordan du lykkes med såingen. De får også gode råd om hvordan du kan ta vare på julens løker og juleroser.

Maria bruker jordskokk som hekk, matplante og jordarbeider. Foto: Maria Berg Hestad

Å mate fuglene er en populær aktivitet blant hagefolket. Sørger du for et variert kosthold for fuglene får du besøk av flere arter. Og fuglematen kan du lett lage selv, vi gir deg oppskriften. Og husk: Til helga er det hagefugltelling. Bli med og logg deg på www.fuglevennen.no og registrer alle fugler du ser i hagen din.

Ellers er det verd å nevne Hagepikene som lager fakkelholdere av hermetikkbokser, ekornakrobatikk og et besøk på Chelsea Flower Show.

Kommer i salg 31. januar.