Personvern

Det norske hageselskap forplikter seg til å behandle personopplysninger om medlemmer og kunder på en forsvarlig og sikker måte. Vi følger til enhver tid gjeldende lover og regler for personvern.

Vi benytter innsamlede opplysninger til å administrere medlemskapet, sende ut Norsk Hagetidend/bestilte varer, utstede medlemskort/faktura og sende relevant informasjon om ditt medlemskap/dine kjøp.

Når du registrerer deg som medlem i Hageselskapet eller kjøper varer i nettbutikken, godkjenner du behandlingen av dine personopplysninger og mottak av e-post, sms og post fra oss. Vi vil kunne kontakte deg gjennom disse kanalene for å overholde våre forpliktelser overfor deg som medlem/kunde og sende nødvendig informasjon om medlemskapet/kjøpet og tilbudene du har som medlem.

Du samtykker også til å få tilsendt Hageselskapets nyhetsbrev med informasjon og tips om hagerelaterte temaer og dine medlemsfordeler. Du kan når som helst endre dette samtykket ved å avmelde deg via lenken på nyhetsbrevet eller ta kontakt med oss. Se kontaktinformasjon under.

Hageselskapet vil aldri utlevere dine personopplysninger til en tredjepart.

Hageselskapet innhenter og behandler følgende personopplysninger​:

1. Medlemmer/kunder
– Navn
– Adresse
– E-postadresse
– Mobiltelefonnummer

2. Kun medlemmer
– Fødselsdato (Ikke obligatorisk. Brukes kun til statistikk)

3. Tillitsvalgte
– I tillegg til opplysningene som medlem: Opplysninger om rolle som tillitsvalgt.
For tillitsvalgte som deltar på møter og samlinger, innhenter vi personnummer, informasjon om allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å utbetale refusjon av reiseutgifter og å legge forholdene til rette ved arrangementer.

Som medlem/kunde har du rett til innsyn og å endre egne personopplysninger. Enkelte opplysninger kan du selv endre ved å logge inn på Min side. Der finner du oppdatert informasjon om hva som er registrert om deg i vårt medlemsregister.

For å opprettholde god kvalitet i vårt dataregister og følge gjeldende lovverk, vil vi slette all personlig informasjon når medlemskapet/kundeforholdet har vært inaktivt i mer enn fem år.

Du kan når som helst endre samtykker eller kreve sletting av personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning. Ta kontakt med administrasjonen på en av disse måtene:
Telefon: 94 00 93 01
E-post: post@hageselskapet.no
Post: Det norske hageselskap, Postboks 53 Manglerud, 0612 Oslo