Profilklær

Her kan hagelag bestille klær med Hageselskapets logo. Alle priser er inkludert mva. Porto og ekspedisjonsgebyr kommer i tillegg. Dette er et krav fra vår leverandør for at vi skal kunne tilby oppgitt pris på plaggene. Frist for bestilling : 6 april 2021

Beregn normalt 2 ukers produksjonstid, pluss postgang. I tilfeller da det er tomt på lager for noen plagg må det påregnes noe lengre leveringstid. Les teksten i rødt under, for å spare penger og unngå frustrasjoner. Lykke til!

 

OBS: Bøttehatter og forklær bestiller du her ved å klikke her (skjema åpnes i ny fane)

Spar penger – lag samlebestilling

Viktig informasjon fra leverandør: Det tilkommer porto + ekspedisjonsgebyr på kr 80,–  for hver bestilling. Vi anbefaler derfor ikke bestilling av kun ett eller to enkeltplagg, da dette blir uforholdsmessig dyrt! Hagelaget bør samle opp til større bestillinger for å begrense tilleggskostnadene. 

Det finnes ikke et lager med profilklær. De produseres etter din bestilling, dvs. påføres logo. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post fra leverandør. Sjekk at denne er riktig.

Bestillingen er bindende og må betales. Det er viktig at pakker hentes på Posten. Uavhentede pakker går i retur til avsender, som belastes returporto. Denne vil mottaker måtte dekke.  


 

Før du bestiller:

Merk at det i tillegg til den oppgitte prisen vil komme porto/ekspedisjonsgebyr på kr 80,– per bestilling. Det er derfor hensiktsmessig om hagelaget samler alle bestillingene i én.

 

Her kan du finne riktig størrelse for Piquetskjorta