Den 15. Oktober 2020 klokka 19 kommer Erling Furunes fra Gvarv til Bø og Sauherad hagelag på Bø Frivilligsentral for å fortelle oss om krydderurter og jordsmonn.

Den 15. Oktober 2020 klokka 19 kommer  Erling Furunes fra Gvarv til Bø og Sauherad hagelag på Bø Frivilligsentral for å fortelle oss om krydderurter og jordsmonn.

Det er definitivt høst i hagen, men det betyr ikke slutten på hagegleden, heller det motsatte hos oss i Bø og Sauherad hagelag! Vi begynner å planlegge for en ny vår! Erling har alltid vært interessert i planter, han har lest og lært mye om ulike urter og blomster og prøvd å finne ut hva som skal til for å få de til å trives og vokse. Han har også lest mye om plantenes historie og har brukt kunnskapen som våre forfedre har tilegnet seg gjennom mange års bruk av planter i mat, medisin, husflid og trolldom!

Mye av det han har lest seg fram til bruker han i den store og fine urtehagen han har bygget opp på Evju bygdetun og han brenner for å bringe sine kunnskaper videre til de som ønsker å lære, så dette tror vi blir et spennende og interessant foredrag som kan gi oss mange nye tanker og kanskje gode ideer å jobbe videre med gjennom vinteren for å kanskje få til vår egen urtehage.
Før Erling Furunes slipper til holder vi årsmøte og alle er velkommen til å delta.
Vi i Bø og Sauherad hagelag er en fin gjeng med hageglade mennesker som liker å rote i jorda og få det til å spire og gro rundt oss. Noen liker best roser og stauder, mens andre koser seg mest i grønnsakshagen. Vi synes alle at det er spennende og lærerikt å møte andre mennesker med samme glede og interresse for hagestell som oss.
Vi har noen ideer og tanker om framtida i hagelaget og har lyst til å fornye oss . Vi prøver derfor å finne fram til mennesker og saker som kan gi oss ny inspirasjon til flere og større hagegleder!
Hvis du og eller noen du kjenner, kunne tenke dere å bli med oss å jobbe med hagelagssaker og nye prosjekter er dere hjertelig velkommen til oss og dere vil bli tatt godt imot!
Ta gjerne kontakt med oss her eller på mail til hagelaget post@bosauhage.no.
Årsmøtet starter kl 19.00 og etter foredraget blir det kaker og kaffe og loddsalg med fine gevinster!
Inngangspenger 50 kr for medlemer og 100 kroner for ikke medlemmer