Vårlig Hagetidend i salg

Mens medlemmene av Hageselskapet har kunnet kose seg med vår vårlige utgave av Hagetidend i flere dager, er bladet endelig å finne i butikken fra 28. februar.

Vårblomstene setter sitt absolutte preg på den andre utgaven av Hagetidend 2019. Erantis lyser opp på forsiden, mens alle de velkjente og ikke minst velkomne løkblomstene presenteres i all sin prakt på sidene inne i bladet.

Mindre fargerikt blir det ikke når planteportrettet denne gang er valmuesøstre, de blåeste av de blå – men som også kommer i andre farger.

I Evys hage på Jæren begynner blomstringen allerede i januar med løkblomstene og så fortsetter det utover våren, sommeren og langt utover høsten.

Viktoria, kjent som Lilla Grøna Viktoria på Instagram, har en frodig, grønn hage, delt inn i sju ulike hagerom. Hun kommer med mange godt tips til hvordan du kan bruke trær og hekker til å få hagen til å henge sammen.

Maria, i Marias grønne skafferi, slår et slag for å dyrke jorda, og som vanlig er det mange gode råd og tips å hente i Spataket og på våre spørsmål og svar-sider.