Hagekvelder 2020 Hageselskapet Re

Alle er hjertelig velkommen til hagekveldene våre kl 19:00 på Helsehuset, Revetalgata 52, 3174 Revetal dersom ikke annet sted og tid er oppgitt.

Hage

18. februar «Prydgress og skyggestauder» med Britt Olsen fra Bibbis stauder. Disse plantene er fine i stauderabatten, og kan være en god løsning for skyggefulle områder i hagen. Finn informasjon på staude.no
17. mars Noen somre er våte, mens andre er tørre. Våre egne; Marit Flåtten og Johan Johansen, gir en innføring og demonstrasjon av løsninger som sparer vannforbruket.
21. april Beskjæring/poding av trær med Tor Åge Gabrielli fra Andebu. Tor Åge har god erfaring med trær, og vil gi oss mange nyttige tips og triks.
12. mai Vi reiser til Rønneberg Gartneri, Hageland i Hvittingfoss. Vi får hyggelige rabatter, og du kan vinne mange flotte gevinster. Ta med kaffe og noe å bite i.
16. juni kl 18:00 Spennende hagevandring hos Camilla og Frank på Syverud Gaard i Sande. Det er en stor og meget innholdsrik hage.
15. september Tellef Lund vil foredra om temaet «Bladlijer, dagliljer og litt om insektenes fantastiske verden. Hosta finnes i mange utgaver, og dagliljer er mer enn de gule vi kjenner fra gamle hager. Insektene er fascinerende skapninger som er gode hjelpere i hagen.
20. oktober Årsmøte med valg. Region leder Linda Louise Næss vil gi fortelle og vise bilder av «Hageportaler og innganger».
17. november Den beste jorden lager du selv! Team Henriksen fra Horten gir oss innføring i Jorakompost, en lukket kompostbinge. Kompostering er en fin måte å løse problemet med hage- og matavfall, samtidig som du får gratis gjødsel og jordforbedring til hagen!