Hagekvelder i Sandefjord Hagelag sesong 2021

Vi har hagekvelder på Forsmann fra 19.00 - 21++

foto Kristine Kværne Hansen

 

Man. 1. feb.  Årsmøte og et foredrag. Fra frø til planter. Inger viser bilder og gir lure tips om hvordan du enkelt lager dine egne planter. Vi koser oss med god mat og feirer det vi fikk til i koronaåret.

Man. 1. mars Ida Johansen fra Vegge gård og gartneri kommer og forteller om hvordan vi får fine og vakre blomster i krukker og kar. Det blir vakre bilder og masse nyttige tips til vårens blomstrende krukker.

Ingen hagekveld i april pga. påsken.

Man 3. mai Dag Lyngar, mannen som kan det meste om dyrkning av roser kommer til oss. Han viser bilder og forteller oss om hvilke roser som passer hvor og hvem vi skal satse på for at de blomstre i våre hager.

Hagevandringer i juni og august. Sted og oppmøte kommer på mail og på Facebook.

Man. 6. sep.  Bjørn Bergene, den sprudlende glade grønnsakdyrker fra Kvelde prater om høstens grøde. Dette blir et lærerikt og artig møte med mange historier om grønnsaker.

Man. 4. okt.  Bodil Udstuen kommer til oss med et foredrag om stauder. Her får du nyttige tips om hvilke stauder som gror hvor. Hun tar spesielt vakre bilder og har veldig fin hage med mange vakre stauder, så dette blir en flott hagekveld.

Man. 1. nov.  Torstein Groven kommer og vi skal høre om det han fant ut om hagen på Midtåsen, hvordan den ble til og dens historie. Da blir det kaffe og Kosmoskake. Inngang kr 50,-.

Man 6.des. Inger Marit Dalhaug, den sprudlende kokken fra Kvelde lager julekos av høstens goder. Det
hun lager og snakker om skal vi nyte etterpå. Denne kvelden blir det god mat og god stemning. Inngang kr 100,-