Vinn penger på byggeprosjektet ditt!

Vinn penger på byggeprosjektet ditt!

Har du brukt panel, listverk, kledning eller terrassebord i byggeprosjekter kan du søke på Inspirasjonsprisen som Bergene Holm AS står bak. Alle som bygger med tre kan søke.

Bergene Holm AS deler hvert år ut 250 000 kroner til ulike byggeprosjekter. Det kan være tilbygg eller ombygging av hus, restaurering eller nybygg.

Overalt i Norge er det store og små byggeprosjekter på gang, eller godt i gang. Demaj-stomsvik-uteromt bygges nytt, restaureres og pusses opp både på innsiden og utsiden av boliger og hytter. Flot
te prosjekter med gode løsninger som er til inspirasjon for både naboer, forbipasserende og andre.

Treprodukter utgjør ofte en vesentlig del i byggeprosjekter ute og inne. Som en av landets største trelastprodusenter ønsker Bergene Holm AS å fremme god bruk av tre og premiere prosjekter som er til inspirasjon for andre.

Inspirasjonsprisen har flere kategorier: Eksteriør (50.000 kr), Interiør (50.000 kr), Hytte ( 50.000 kr), Uterom (50.000 kr), terrassen-mai2015Barnas Trepris (10.000 kr) og Åpen klasse (10.000 kr)

– Vi er på jakt etter folkelige og inspirerende prosjekter. Ikke nødvendigvis de største, dyreste og mest omfattende, men ideer og løsninger som er kreative, harmonerende, godt tilpasset eller litt «utenom det vanlige», forteller juryleder Tone Bente Bergene Holm.

Søknadsfrist 1. desember 2016

Les mer om Inspirasjonsprisen på bergeneholm.no og blogg.bergeneholm.no